Om La Trinacria

Autentisk siciliansk café

La Trinacria er en webshop og en autentisk, siciliansk café i hjertet af København. Midt i Indre By ligger den sicilianske oase, der med sine varme farver og kunstneriske mosaikker bringer en til varmere himmelstrøg og italienske farvande i Middelhavet. Hos La Trinacria er alle retterne på menukortet lavet af autentiske, sicilianske råvarer i høj kvalitet og med kærlighed for øen.

At besøge La Trinacria er ikke bare et besøg på en café, hvor man kan få autentisk, siciliansk mad. Det er et besøg i en tidslomme – et besøg der bringer én langt væk fra Indre Bys os og travlhed og ind i en smuk, siciliansk baggård. La Trinacria giver en oplevelse af at træde ud af det, man kender, og ind i en eksotisk og autentisk stemning. Blot for en stund.

Hvem står bag La Trinacria?

Bag La Trinacria er jeg – mit navn er Rina. Jeg har en stor passion for Sicilien og alt det, landet har at byde på. Det er alt fra stemningen og menneskerne til maden og de autentiske smagsoplevelser. Gennem årene har Sicilien gjort et stort indtryk på mig, og jeg rejser dertil 2-3 gange om året for at besøge familie og venner og få en bid af Middelhavets største perle.

Jeg lever efter det italienske ordsprog ”Dolce vita”, da jeg ønsker at viderebringe min kærlighed for det søde liv til mine kunder. Også af den grund har jeg valgt at have både en café og en webshop, så mine kunder kan få det søde liv og den autentiske mad med hjem fra caféen. Det gælder lige fra den smukke tallerken til den sicilianske olivenolie.

Kom endelig og besøg os i Indre By!

Billeder fra La Trinacria

Scroll to Top